Partners van Delft Business Plaza

Aannemersbedrijf Het Tanthof B.V.

  • Tanthofdreef 13
  • 2623 EW
  • Delft

Over Aannemersbedrijf Het Tanthof B.V.

Aannemersbedrijf Het Tanthof b.v. is sinds 1985 gevestigd aan de Tanthofdreef 13 te Delft.

Ons werk omvat alle aspecten van het bouwproces. Van nieuwbouw tot onderhoud, van restauratie tot modernisering. Daarnaast moderniseren wij voor u uw badkamer of keuken. De veelzijdigheid van onze werknemers en onderaannemers resulteert in een voortreffelijk eindproduct.

Tot onze huidige klanten behoren o.a. particulieren, bedrijven, scholen, verzorgingscentra, overheden, grootwinkelbedrijven, architecten, verenigingen van eigenaren en sportaccommodaties.

Aan de Tanthofdreef 13 vind u tevens Houtmarkt Het Tanthof b.v.. Hier adviseren wij onze klanten bij de aanschaf van producten voor onderhoud aan huis en tuin. Wij hebben een uitgebreid doe-het-zelf assortiment. Tevens maken wij voor u meubels en kasten op maat. De belangrijkste kenmerken hierin zijn goede advisering, veelzijdige kennis en een eigen machinepark.

Partners van Delft Business Plaza

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL