Partners van Delft Business Plaza

Luxigo

  • Staalweg 1
  • 2612 KK
  • Delft

Over Luxigo

Luxigo gebruikt een lasersnijder om sneller van idee naar prototype te gaan. Heb je een idee maar zelf niet de middelen/tijd om hier een een prototype van te maken, dan komt een lasersnijder goed van pas. Lever je werktekening bij ons aan en laat de laser zijn werk doen. Deze snijdt door materialen als acryl en hout tot op ééntiende milimeter nauwkeurig.

Binnen 1 tot 2 dagen heb je dan een tastbare versie van jouw idee. Mocht je zelf geen werktekening kunnen maken of mocht je nog meer informatie willen over welke materialen gesneden kunnen worden, kijk dan op onze website. Ook kunnen jouw spullen met behulp van lasergraveren gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan een custom tekst/logo graveren op een broodplank of op wijnglazen. Voorbeelden van lasersnijden en graveren zijn de vinden op onze website www.luxigo.nl.

Partners van Delft Business Plaza

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL