Partners van Delft Business Plaza

Leonietje's

  • Nieuwe Langendijk 13
  • 2611 VG
  • Delft

Over Leonietje's

Welkom bij Leonietje’s, jouw speelgoedwinkel in Delft en online met unieke kraamcadeaus en origineel speelgoed. Wij verkopen bijzondere speelgoedmerken die je in de meeste winkels niet zult vinden en maken in eigen beheer speciale geschenken voor pasgeborenen. Kom langs in onze fysieke winkel of kijk rustig rond in de webshop.

Origineel speelgoed

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit houten speelgoed voor kinderen tussen de 1 en 7 jaar. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een uitbreiding voor de kinderkeuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarbij verkopen we spulletjes voor in je houten winkeltje. Of wat dacht je van puzzels, autootjes en spelletjes? Al deze producten zijn afkomstig van vooraanstaande merken zoals Melissa & Doug, BigJigs Toy, Legler-Small Foot en Ikonic Toys. Van Melissa & Doug verkopen wij tevens verkleedkleding voor kinderen, compleet met accessoires.

Unieke kraamcadeaus met uw bedrijfslogo!

Bij ons kun je kraamcadeaus geheel naar jouw wensen laten maken. Bepaal zelf welke stof je wilt en laat deze eventueel personaliseren. Wij borduren het product met naam, bedrijfslogo of geboortekaartje. De borduurmachine staat al voor je klaar in onze winkel. De geboortecadeaus zijn leuk voor baby’s vanaf de eerste geboortedag tot aan het eerste jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om met een eigen artikel langs te komen. Ter plekke voorzien wij het betreffende product van een gewenst borduursel.

Kom gerust eens langs in onze speelgoedwinkel en we helpen je graag bij jouw zoektocht naar het perfecte presentje of speelgoed. Een aantal producten zijn online verkrijgbaar via deze website. Zo vind je bij ons zelfs kinderschortjes. Snuffel rustig rond en sla je slag

Partners van Delft Business Plaza

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL