Skip to main content

Politiek en ondernemers

Gepubliceerd op: woensdag 21 februari 2024 | 11:25

Geïnteresseerd in politiek? Kom dan op 13 maart naar het stadhuis aan de Markt. De avond is bedoeld om ondernemers en politici aan elkaar te verbinden en kennis te delen. De avond wordt georganiseerd door Dot en de gemeenteraad van Delft. Het begint om 19.00 uur. U kunt zich nu aanmelden.

U krijgt inzicht in het lokale politieke systeem en u kunt met andere ondernemers uw zakelijke wensen en ideeën delen. Het is onder andere een vervolg op het politiek ondernemersdebat dat voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 plaatsvond en op het evenement rond de klantreis van politiek en ondernemers uit 2023.

Programma
19.00 uur: Inloop
19.15 uur: Welkom door burgemeester Marja van Bijsterveldt
19.30 uur: Start programma
- Raadszaal: Ontdek het lokale, politieke systeem met Frederique de Jong (Follow the Money)
- Trouwzaal: Welkom in de wereld van de ondernemer met Sabine van Meeteren (mede-eigenaar Dot•)
21.30 uur: Borrel en netwerken
22.00 uur: Einde

Bereikbaarheid
Het stadhuis op de Markt is prima bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, fiets of de auto. Komt u met het openbaar vervoer? U loopt in nog geen tien minuten van het centraal station Delft naar de Markt. Met de auto? De binnenstad van Delft is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, tenzij u over een ontheffing beschikt. U kunt uw auto het beste parkeren in een van de parkeergarages aan de rand van de binnenstad.