Skip to main content

Schrijf uw bedrijf in voor de EZK Energy Award 2022

Gepubliceerd op: dinsdag 13 september 2022 | 12:11

Onderscheidt uw bedrijf zich in 2021 en/of 2022 op het gebied van energiebesparing? Dan maakt uw bedrijf kans op de EZK Energy Award 2022. 

Een 4-koppige jury beoordeelt de inschrijvingen en nomineert 3 bedrijven waarvan er één uiteindelijk de award krijgt. Naast de award ontvangt de winnaar een geldbedrag van € 25.000. Ook kan de winnaar rekenen op veel media-aandacht.

Alle ondernemers zijn welkom
Juryvoorzitter Michel Heijdra: “Als jury kijken we naar hoeveel energie de ondernemer dit en vorig jaar heeft bespaard. En hoeveel duurzame energie er wordt opgewekt of hergebruikt. Ook letten we op hoe dit is gedaan. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”

Inschrijven
Schrijf uw bedrijf in voor de EZK Energy Award 2022. Dit kan tot maandag 31 oktober, 17.00 uur. 

EZK Energy Award
De award wordt op initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) uitgereikt. De EZK Energy Award laat zien wat er voor bedrijven mogelijk is op het gebied van techniek en innovatie om energie te besparen.

De winnaar wordt op 26 januari 2023 tijdens het EZK evenement bekendgemaakt. Dan vindt ook de feestelijke uitreiking plaats.

In opdracht van:
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat