Skip to main content

De Financiële Winkel voor Ondernemers

Gepubliceerd op: donderdag 17 februari 2022 | 10:35

De eerste stap helpt je verder
De coronacrisis heeft veel ondernemers gedwongen om op een andere manier te ondernemen. Misschien met succes. Maar 2021 is voor veel ondernemers een lastig jaar (geweest). Keihard werken en toch geldzorgen houden. Wat kunt u dan doen als ondernemer? De Financiële Winkel voor ondernemers van de gemeente biedt hulp - en u houdt gewoon de regie over uw onderneming.

Wat met een kleine betalingsachterstand begint kan eindigen in torenhoge schulden. De oplossing begint altijd met het zetten van een eerste stap: hulp zoeken. Maar praten over geldproblemen doet niet iedereen even makkelijk. En al helemaal niet over eventuele schulden. De gevolgen kunnen heftig zijn voor ondernemers en hun omgeving. Daarom is het erg belangrijk om toch die eerste stap te zetten. En te weten waar je terecht kunt voor hulp. De Financiële Winkel voor Ondernemers staat klaar voor ondernemers met geldzorgen. En: u blijft gewoon de regie houden over uw onderneming.  

De Financiële Winkel voor Ondernemers
De Financiële Winkel voor Ondernemers helpt alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor hun schulden. Wilt u hier meer over weten? Of misschien een vrijblijvend gesprek aanvragen met een consulent van de Financiële Winkel? Ga dan naar de webpagina over schuldhulp voor ondernemers.

Samen meer ondernemers bereiken
De gemeente kan veel ondernemers bereiken, maar niet alle ondernemers. Kent u een ondernemer in uw netwerk van wie u weet dat een eerste stap hem of haar verder kan helpen? Mail dit bericht naar hem/haar door!

Kijk voor meer ondersteuningsmaatregelen voor ondernemers op de speciale webpagina met alle coronamaatregelen voor ondernemers.