Skip to main content

19 november: Dag van de Ondernemer

Gepubliceerd op: woensdag 10 november 2021 | 9:00

MKB-Nederland heeft de derde vrijdag van november uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. Een dag om de ruim 1,5 miljoen ondernemers in Nederland te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Ook de Delftse ondernemers verdienen een bedankje.

Delftse ondernemers investeren in de stad en dragen bij aan het welzijn van Delft. Zij zorgen voor werkgelegenheid, voor een leefbare binnenstad, voor welvaart, enz. Daarom nodigen de gemeente Delft en MKB Delft ondernemers in Delft uit om ze te bedanken op 19 november.

‘Ongelooflijk trots!’
Economiewethouder Bas Vollebregt laat weten ‘ongelooflijk trots!’ te zijn op de Delftse ondernemers. “De afgelopen periode is voor hen een moeilijke tijd geweest. Nog steeds. En ook in deze moeilijke tijd blijven ze ondernemen, blijven ze ondernemend. Met durf en doorzettingsvermogen. In de meeste gevallen weten ze de RIVM-regels goed toe te passen en hun business draaiende te houden. Ze doen hun uiterste best om hun werknemers aan het werk te houden. Ze zorgen ervoor dat u en ik boodschappen kunnen blijven doen. Ze geven ons het vertrouwen dat het goed is om te blijven investeren in Delftse innovaties. De Delftse ondernemers zijn met elkaar een belangrijke pijler voor de Delftse economie en werkgelegenheid. Tegen alle Delftse ondernemers zeg ik: ‘Bedankt!’ Ik zie, spreek en bedank jullie graag op 19 november!”

‘Meerwaarde’
Ook Jeroen Heemskerk, voorzitter MKB Delft is trots op ondernemend Delft: “We zijn trots op wat onze ondernemers samen voor elkaar krijgen. En hoe dat ons allen door deze crisis helpt. De kracht van Delftse ondernemers komt bovendrijven. Niet ondanks, maar misschien wel dankzíj deze tijden lukt het om in gezamenlijkheid te ondernemen en zo een meerwaarde voor ons allen te creëren.”

Kennis maken, delen en uitwisselen
Delftse ondernemers zijn welkom op vrijdag 19 november vanaf 17.00 tot 19.30 uur in het WestCord Hotel Delft aan de Olof Palmestraat 2. Tijdens deze avond kunnen zij kennis maken met collega-ondernemers, ondernemersverhalen delen en ervaringen uitwisselen. Aanmelden voor deze bijeenkomst (onder vermelding van uw bedrijfsnaam en voor- achternaam) is noodzakelijk voor zondag 14 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vergeet niet uw coronatoegangsbewijs en uw identiteitsbewijs mee te nemen!