Steun voor toegangscontrole

Gepubliceerd op: donderdag 25 november 2021 | 16:10

Sinds eind september is op veel locaties een CTB, een coronatoegangsbewijs verplicht. De controle daarvan vraagt extra inzet voor horecaondernemers en sportverenigingen. Het Rijk biedt financiële ondersteuning.

Tot 5 december
Het Rijk heeft de gemeente extra geld gegeven om daarmee Delftse ondernemers en sportverenigingen te ondersteunen, met een bedrag tussen € 500 en € 1.000. De definitieve hoogte van het bedrag hangt af van het aantal aanvragen. Ondernemers en sportverenigingen kunnen tot 5 december een aanvraag indienen.

Online aanvragen
Aanvragen kan online, via een speciale pagina over de bijdrage CTB.  Voldoet u aan de voorwaarden en heeft u recht op een bijdrage? Dan ontvangt u uiterlijk in januari 2022 hierover bericht. De gemeente zal het bedrag daarna zo snel mogelijk overmaken op het door u aangeleverde rekeningnummer.

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL