Iets organiseren op Koningsdag?

Gepubliceerd op: woensdag 13 januari 2021 | 10:57

Op dinsdag 27 april 2021 is het weer Koningsdag. Hoe deze dag gevierd en beleefd gaat worden, is nu nog niet bekend. Dat hangt sterk af van de beperkingen die op dat moment gelden, in verband met het coronavirus.

Heeft u plannen om iets te organiseren op Koningsdag? Laat dit dan uiterlijk 15 februari 2021 aan de gemeente weten. Dit kunt u doen via het formulier dat u vindt op Delft.nl.

Nog geen vergunningen
De gemeente kan op dit moment nog geen vergunningen afgeven. Of dit uiteindelijk wel kan, hangt af van de maatregelen die op 27 april gelden.

Uitwerken
U kunt uw plannen wel alvast zoveel mogelijk uitwerken en tijdig naar de gemeente sturen. Zodra bekend is wat er op 27 april wél kan en mag, kan het traject van vergunningverlening direct van start gaan.   

Verspreiding
Het is niet de verwachting dat op Koningsdag 2021 grootschalige evenementen mogelijk zijn. Als er op kleinere schaal wel wat mogelijk is, gaat de voorkeur uit naar verspreiding van deze activiteiten over heel Delft. U kunt hier in uw plannen vast rekening mee houden.

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL