WestCord Hotel Delft

Gepubliceerd op: maandag 02 november 2020 | 10:01

De huidige situatie omtrent het coronavirus is natuurlijk verre van ideaal. Net zoals iedere andere getroffen ondernemer proberen ook wij ons hoofd boven water te houden. Natuurlijk hebben wij de afgelopen tijd niet stil gezeten, want bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Zo is er de mogelijkheid om te flexwerken in onze kamers, komen studenten terecht in een gespreid bedje of zoek je tijdelijk onderkomen, dan zijn ons short stay oplossingen een goede optie.  

Flexwerken in een van onze hotelkamers
Met de nieuwe RIVM-richtlijnen zijn veel kantoren en vergaderruimtes plotseling te klein geworden. Thuiswerken is ook onderdeel van het nieuwe speciaal geworden. Is het voor u niet mogelijk om thuis te werken? Bent u op zoek naar een ruimte zonder afleiding? Of kunt u niet naar kantoor omdat daar te veel mensen bij elkaar komen? Huur dan bij ons een kamer voor een halve of hele dag!

Student stay
Ook studenten die opzoek zijn naar een kamer kunnen nu bij ons terecht. De kamer huur je per semester (4 maanden), langer kan natuurlijk ook. Het huren van een kamer kost € 750 per maand, in die prijs zit zelfs de luxe van een wekelijkse schoonmaakbeurt en allerlei andere handige extra’s, zoals het gratis gebruiken van onze fitness. Verder is onze locatie natuurlijk ideaal, het hotel ligt namelijk op maar 1 km afstand van de TU delft. Met de fiets ben je dus in 10 minuten op de campus!

Short stay
Sinds kort bieden wij ook short stay mogelijkheden aan voor periodes vanaf één maand. Heb jij een tijdelijk onderkomen nodig omdat je nieuwe koop of huurwoning nog niet af is? Ben je aan het verbouwen of werk je in Delft en ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte? Dan staan wij ook voor u klaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: https://westcordhotels.nl/hotel/hotel-delft/

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL