Hoe kan je online werken in Microsoft 365?

Gepubliceerd op: dinsdag 28 april 2020 | 16:15

In de afgelopen weken hebben we ons allemaal aan moeten passen aan een nieuwe situatie. Videovergaderen wordt volop gebruikt. We bellen ook weer meer dan voorheen. En we zien dat de mogelijkheden van online samenwerken in bestanden vaker worden benut.

Microsoft Teams is software die steeds vaker gebruikt wordt in bedrijven en kantoren om op afstand deel te nemen aan een vergadering of les. Teams is onderdeel van Microsoft Office 365. Omdat Microsoft onlangs de naam Office 365 heeft aangepast naar Microsoft 365 én omdat Microsoft bekend staat om zijn ingewikkelde abonnement overzichten heb ik de verschillen nog een keer duidelijk uitgezocht en op mijn website geplaatst. Wil je ook de overstap maken naar online samenwerken? Met dit overzicht wordt het maken van een keuze eenvoudiger. Toch nog een vraag over Microsoft 365 of andere online software? Via mijn website kun je makkelijk een vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Ik help je graag!

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL