Fietskoeriersdienst in Delft start! Iets te bezorgen in Delft?

Gepubliceerd op: dinsdag 31 maart 2020 | 13:38

Iets wat later dit jaar gepland was om te starten, maar nu naar voren geschoven vanwege de crisis: Fier Fietskoerier in Delft. Als nieuwe tak van onze sociale onderneming starten we onze fietskoeriersdienst in Delft, als onderdeel van het landelijke netwerk Fietskoeriers.nl en in samenwerking met Cycloon (www.cycloon.eu).

Veel lokale ondernemers willen nu aan huis bezorgen. Vanuit Fier Fietskoerier hebben we o.a. een samenwerking met studenten in Delft die als vrijwilliger willen bezorgen. Wij zorgen voor de fietsen en de track&trace, zij gaan fietsen. We bezorgen zowel ’s middags als ’s avonds.

Dus wie kunnen we ondersteunen in Delft met bezorging aan huis, het ophalen van pakketten, en het versturen van pakketten en landelijk laten bezorgen? Dit kan bij ons snel, sociaal en duurzaam en onze tarieven zijn concurrerend met andere aanbieders. Bel ons op 0611480563 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (nieuwe website is in de maak).

 

print- en drukwerk met sociale impact

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL