Qualified Sales: Uw praktische professional voor duurzame oplossingen

Gepubliceerd op: donderdag 27 februari 2020 | 13:33

De kracht van Qualified Sales straalt direct duurzaam op uw organisatie af. We zijn sterk groeiend, duurzaam adviserend met direct werkende no-nonsense oplossingen. Onze goed getrainde en uiterst ervaren adviseurs bieden de zakelijke markt altijd de milieuvriendelijke oplossing op uw specifieke probleem.

Qualified Sales biedt gepatenteerde oplossingen die aantoonbaar toegevoegde waarde brengen in uw werkprocessen. Gerealiseerd in nauwe en constructieve samenwerking met fabrikanten die meer dan 10 tot 20 jaar bestaan en zich inmiddels ruimschoots hebben bewezen.

1 van de producten is ScaleWatcher waar we Europese exclusiviteit voor hebben, zie onder:

Bewezen en gegarandeerd kalkaanslagvrij met de ScaleWatcher

In ons leidingwater zit veel kalk, wat schadelijke gevolgen heeft voor apparaten en zorgt voor onnodig hoge energiekosten. De ScaleWatcher van Qualified Sales biedt de oplossing voor de consument én de zakelijke markt.

"Je kent die schrikbeelden wel van tv", vertelt DGA René Vermeulen van Qualified Sales. "Je ziet apparaten die stuk gaan, lelijke voegen, schimmels, aangeslagen glazen douchedeuren. Allemaal veroorzaakt door kalkafzetting. Zonde van die apparaten, maar het kan ook in de kosten lopen. Een kalklaag van zes millimeter in je warmwatersysteem verhoogt de energiekosten met veertig procent. De ScaleWatcher gaat dit tegen. En omdat je dankzij dit apparaat bovendien vijftig procent minder zeep, shampoo en wasmiddel hoeft te gebruiken, kan een gezin met twee kinderen jaarlijks al gauw 600 euro besparen. De Scalewatcher is verkrijgbaar vanaf 349 euro en verdient zich dus al gauw terug." De ScaleWatcher-technologie behandelt het water dat binnenkomt vanaf de watermeter. Het product verwijdert niet alleen oude lagen, maar gaat ook nieuwe kalkvorming tegen. Door middel van elektromagnetische velden worden de stervormige kalkkristallen ronder en kleiner van vorm, waardoor ze niet meer hechten aan oppervlaktes. 

Zakelijke markt
"Voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld hotels, vakantieparken en zorginstellingen, zijn zwaardere milieuvriendelijke oplossingen verkrijgbaar. Gerealiseerd in nauwe en constructieve samenwerking met fabrikanten die zich inmiddels ruimschoots hebben bewezen. Doelgericht op weg naar een duurzaam resultaat!"

Kijk voor meer informatie op www.kalkaanslagvrij.nl (consumentenmarkt) of www.duurzaamoplossen.nl (zakelijke markt).

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL