Verslag netwerkbijeenkomst

Gepubliceerd op: maandag 10 februari 2020 | 14:34

Verslag Memberbijeenkomst Delft Business Plaza bij Advocatenkantoor van Leur, door Martine Kwakkelstein.

 

Op donderdag 6 februari 2020 vond een Memberbijeenkomst plaats bij Advocatenkantoor van Leur aan de Phoenixstraat 66, gebouw Delftstede.

Er hadden zich 11 Members aangemeld. Zij werden door Birgit van Leur, Martine Kwakkelstein en secretaresse/steun en toeverlaat Barbara Grundeken verwelkomd met koffie of thee en lekkers.

Edwin opende de bijeenkomst met een toelichting op de wijziging in het lidmaatschap en de website.

Daarna hebben wij, Birgit en ik ons voorgesteld, over onszelf en hebben verteld hoe lang we advocaat zijn, waarom we ooit voor dit beroep gekozen hebben en dat we het nog steeds leuk vinden omdat geen zaak hetzelfde is. Ook hebben wij verteld dat het belang van kinderen bij ons altijd voorop staat in alle familierechtzaken die we doen. Naast familierecht doet Birgit nog huurrecht en jeugdrecht, waaronder jeugdstrafrecht en ik doet ook huurrecht en arbeidsrecht, m.n. loonvorderingen en ontslagrecht.

Onder het genot van een drankje en wat nootjes heeft Birgit nog iets verteld over de wijzigingen in het recht op partneralimentatie en de beperking van de alimentatieaftrek voor de inkomstenbelasting. Ik heb verteld wat mediation inhoudt, dat het in allerlei zaken gebruikt kan worden en wat de voordelen van mediation zijn boven procederen.

Het was een hele geslaagde bijeenkomst, temeer omdat een aantal Members vragen had over de onderwerpen waardoor een levendig gesprek ontstond. Ook werd er nog kort nagepraat en werden er afspraken gemaakt voor vervolggesprekken één op één.

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL