Van goed PLAN naar een succesvol SYSTEEM!

Gepubliceerd op: maandag 13 januari 2020 | 16:07

Herkenbaar? 
Veel ondernemers hebben plannen maar lukt het niet om deze uit te werken. Andere ondernemers hebben een hele verzameling (online)tools die niet werken. Dat noemen wij een PLAN zonder SYSTEEM of een SYSTEEM zonder PLAN.   

Om een succesvolle onderneming te bouwen is het belangrijk om goed na te denken over je plan en dit plan om te zetten in slimme, geautomatiseerde systemen. Hierdoor wordt het resultaat van de onderneming niet meer afhankelijk van jouw aanwezigheid en inzet.   
Samen met Marjolijn Horsselenberg (MH Virtual Professional) heeft Edwin Lansbergen  (slimme software .online) een programma uitgewerkt waarbij ondernemers plannen om gaan zetten in succesvolle systemen. In vier weken helpen ze hen om een concreet plan te maken. En dit plan wordt omgezet naar succesvolle systemen. Systemen voor o.a. een geautomatiseerde levering van diensten, verkoop, communicatie, online marketing. Met dit resultaat creëer je ruimte om meer aan je bedrijf te werken dan in je bedrijf "uren voor euro's te ruilen".   

PLAN naar SYSTEEM programma   
In het PLAN naar SYSTEEM programma worden ondernemers geholpen om een plan uit te werken en om te zetten in een effectieve aanpak om snel systemen te bouwen. Het programma start met een dag op een inspirerende locatie in Delft. Aansluitend wordt de ondernemer in 4 weken met een combinatie van online en offline contactmomenten begeleid door het proces.    

Early-Bird aanbieding 
Start vandaag nog met de volgende stap in jouw onderneming. Je kunt elke maand beginnen aan het PLAN naar SYSTEEM programma. Profiteer nu nog van de Early-Bird aanbieding en kijk op http://plan-naar-systeem.eventbrite.com/ voor de eerstvolgende startdatum.

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL