Activiteit organiseren op Koningsdag? Meld het!

Gepubliceerd op: maandag 30 december 2019 | 13:38

Maandag 27 april 2020 is het Koningsdag. Op deze dag bruist Delft en is het druk in de stad. Voor hulpdiensten is het belangrijk dat ze weten hoe ze ergens kunnen komen als dat nodig is. Daarom: wilt u iets organiseren? Laat het de gemeente vóór 15 februari weten!

Aanrijroutes
Op basis van alle aanmeldingen kan de gemeente bepalen welke aanrijroutes de hulpdiensten in geval van nood kunnen gebruiken. Hoe u uw activiteit kunt aanmelden en aan welke richtlijnen evenementen moeten voldoen, leest u op www.delft.nl/evenementorganiseren.

Richtlijnen
Gebruik voor aanmelding het speciale aanvraagformulier voor Koningsdag. Het is belangrijk dat u vooraf goed de richtlijnen leest, want de gemeente toetst uw activiteit aan de wet- en regelgeving en controleert of u daar een vergunning voor nodig heeft. De gemeente koppelt de bevindingen aan u terug.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, bel dan de gemeente op tel. 14015.

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL