Delft Business Plaza organiseert op donderdag 28 november voor de tweede keer een ondernemersbeurs

Gepubliceerd op: dinsdag 29 oktober 2019 | 9:00

Op donderdag 28 november organiseert Delft Business Plaza de tweede ondernemersbeurs, in samenwerking met het WestCord Hotel Delft. Deze beurs vindt plaats in het WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft.

De ondernemersbeurs valt samen met de WestCord ThirstDays, dé Delftse donderdagmiddagborrel. Deze keer op de 1e etage in het Atrium van het hotel. Alle Members (free-Members uitgezonderd) van Delft Business Plaza kunnen zich hier profileren. Zij krijgen de gelegenheid zich aan een breder publiek voor te stellen d.m.v. folders, flyers, PowerPointpresentaties en een goed gesprek. Juist in de tijd van online zakendoen kan persoonlijk contact een groot verschil maken.

Tijdens dit evenement is een medewerker van BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders aanwezig, die ons vertelt hoe om te gaan met incassoproblemen. Zij bieden daarbij enkele handvatten waarmee men zelf aan de slag kan gaan om invulling te geven aan het eigen debiteurenbeheer.

Het belooft dus een informatief evenement te worden, waarbij zelfs een DJ aanwezig is.

Het evenement begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur met een verloting van donaties van Members voor alle bezoekers.

Tip: Na het evenement kunt u natuurlijk ook kennismaken met het Blue Dining Restaurant, waar culinaire gerechten zowel als een snelle dagschotel geserveerd worden.

Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle lokale Business Plaza’s in Nederland. De missie van Business Plaza Nederland is “Zakendoen met uw Buren”. Zorgen dat opdrachten binnen de lokale economie blijven door zaken te doen met ondernemingen in de buurt. De eigen regio biedt alles wat maar gewenst is. Delft Business Plaza is er voor ondernemers uit Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden. Met een keuze uit verschillende Memberpakketten is het voor iedereen mogelijk lid te worden. Voor de meeste evenementen wordt bovendien geen extra bijdrage gevraagd. Op deze avond staan wij u graag te woord en vertellen u meer over ons netwerk. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Voor informatie over ons netwerk kunt u kijken op https://www.delftbusinessplaza.nl/ 

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL