sliderfoto

VideoVakwerk, KvK-geregistreerd als VideoMedisch


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0610530325
Adres:
Koekoekshof 3
Postcode:
2623GE
Plaats:
Delft


Contactpersoon

Naam:
Marcel Gerbrands
Emailadres:
info@videovakwerk.nl
Telefoonnummer:
0610530325

Bedrijfsactiviteiten

Als videomaker ben ik van vele markten thuis, noem het gerust allround. Op gebied van camerawerk ben ik breed inzetbaar. Zelfstandig werkend, betrokken. Er zijn weinig geheimen in dit vak waar ik geen weet van heb. En dat geldt ook voor editing.


Mijn ervaring ligt op het vlak van human interest en video’s waar leren of voorlichting centraal staan. Maar een project waarin culturele, sportieve, medische, commerciële of politieke zaken de hoofdmoot moeten vormen leg ik met evenveel gemak vast. U vraagt wij draaien gaat in veel opzichten op, zolang ik maar met mijn vak bezig kan zijn. In dit hele spectrum hebben medische voorlichtingsvideo's mijn speciale belangstelling.


Techniek is mooi en belangrijk, maar het doel …dat is altijd de bottom line. Het beoogde einddoel moet lukken en daar zet ik alles voor in: mijn vakmanschap, flexibiliteit, enthousiasme en mijn creatieve geest.


In projecten ben ik zowel flexibel als onzichtbaar. Ik beweeg me met camera dwars door een setting heen voor het mooiste shot. Zonder dat mensen me in de gaten of last van me hebben. Ik beschik over een eigen, zeg maar gerust uitgebreide filmuitrusting, maar ik kan ook prima inspringen op apparatuur op huurbasis.


Heeft u een kleinschalig project waarin zowel de grote lijnen als the dirty details tot perfect maatwerk moeten uitkomen? Of heeft u een wat grootschaliger project waar twee extra vak-handjes het verschil moeten maken? Bel me gerust, dan weten we straks wat ik voor u zou kunnen betekenen.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Jouw videopitch in een studio, met coaching van een uur

    lees meer