sliderfoto

VideoVakwerk, KvK-geregistreerd als VideoMedisch


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0610530325
Adres:
Koekoekshof 3
Postcode:
2623GE
Plaats:
Delft


Contactpersoon

Naam:
Marcel Gerbrands
Emailadres:
info@VideoVakwerk.nl
Telefoonnummer:
0610530325

Bedrijfsactiviteiten

Door lange beroepservaring als docent en filmer: specialist voor informatiefilms en instructievideo's op professioneel-didactische basis. Deze beroepscombi is mijn Unique Selling Point binnen de videobranche.


Zeer uiteenlopende onderwerpen: van sportinstructies tot gebruiksaanwijzingen. Specialisme: medische voorlichtingsvideo's voor patiënten, geneeskundestudenten en researchafdelingen.


Ik bied betrokkenheid, flexibititeit, en kwaliteitsgarantie voor uw video's op maat, en ben pas tevreden als de klant dat ook is. Bij vooroverleg geldt: niet vertellen wat er allemaal kan, maar luisteren wat de klant nodig heeft.


Met zeer redelijke tarieven is UitlegMetVideo ook aantrekkelijk voor de kleine beurs. In tegenstelling tot veel andere aanbieders ziet u op mijn site concrete prijsindicaties, in een modulair systeem, voor betaalbare videoproducties.


Primair doel: niet Verkopen, maar Helpen. Een kwaliteitsvideo is een project van u en mij samen.


Ik werk met eigen apparatuur (o.a. schoudercamera en steadycam), en verzorg zelf het gehele productieproces, waaronder filmen en monteren. Kijk zeker verder op www.uitlegmetvideo.nl voor o.a. portfolio, reviews, en werkwijze.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Jouw videopitch in een studio, met coaching van een uur

    lees meer