sliderfoto

OptiVolt BV


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0852737433
Adres:
Rotterdamseweg 400 F
Postcode:
2629HH
Plaats:
DELFT


Contactpersoon

Naam:
M van der Heijden
Emailadres:
info@optivolt.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

OPTIVOLT

OptiVolt is met meer dan 750 klanten en duizenden geïnstalleerde systemen dè specialist op het gebied van energiebesparing door installatie van energiebesparende systemen en het optimaliseren van bestaande installaties bij grootverbruikers in energie. Daarnaast is OptiVolt een betrouwbare partner voor energiebesparingsadvies, zoals energie audits, (tussen) bemetering en energiemanagementsystemen. OptiVolt verbetert de elektrotechnische infrastructuur van uw organisatie. Zo zijn bijvoorbeeld blindstroomboetes verleden tijd. OptiVolt verbetert de werking van uw oudere en nieuwe cv-installaties en zorgt voor een veel hoger rendement. Gegarandeerd minder gasverbruik met hetzelfde comfort.

Door profielanalyses van uw verbruik wordt energieverspilling zichtbaar en direct door ons aangepakt.

Onze energiebesparingen zijn gegarandeerd en liggen tussen de 8-25% van het totale energieverbruik. OptiVolt behaalt deze besparingen door via een vast stappenplan te inventariseren waar besparingsmogelijkheden liggen om deze vervolgens ook uit te voeren.

Bovendien zorgt OptiVolt voor budget daar waar het nodig is. Daar waar geen budget vrijgemaakt kan worden, haalt OptiVolt via Crowdfunding het geld uit de markt. Dit betekent geen voorinvestering maar een terugbetaling van het project vanuit de gegarandeerde besparing.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Kosteloze inventarisatie energiebesparende mogelijkheden voor grootverbruikers

    lees meer