sliderfoto

Enelex Innovation BV


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0152134059
Adres:
Bacinol 3 Kluizenaarsbocht 6
Postcode:
2614GT
Plaats:
DELFT


Contactpersoon

Naam:
Patricia Ringeling
Emailadres:
info@enelex.com
Telefoonnummer:
0152134059

Bedrijfsactiviteiten

Enelex Innovation BV is een onafhankelijk octrooibureau voor de life sciences dat sinds 2006 in Delft gevestigd is. De dagelijkse leiding is in handen van Patricia Ringeling, Nederlands en Europees octrooigemachtigde. Zij kan u helpen met al uw octrooivragen op het gebied van de biotechnologie, voeding, cosmetica, planten en farma. Enelex Innovation werkt samen met andere octrooigemachtigden, advocaten, literatuuronderzoekers en vertalers in binnen- en buitenland. 


 


Diensten/doelgroepen


- U werkt op het gebied van de life sciences en u hebt een slim idee. Het werkt op labschaal en de eerste resultaten zijn razend interessant. U wilt voorkomen dat anderen er met uw idee vandoor gaan. U wilt uw uitvinding beschermen. Samen schrijven wij de octrooi-aanvragen om uw uitvinding te beschermen.


- U hebt een briljant idee, maar het ontbreekt u aan geld om uw idee uit te werken en te ontwikkelen. Om ooit tot marktintroductie te komen, heeft u investeerders nodig. Neem contact op om uw bedrijf aantrekkelijker te maken voor investeerders.


- U hebt de kans te investeren in een life sciences bedrijf. Ze hebben nog geen producten, alleen technologie en een veelbelovend business plan. Hun technologie is beschermd door octrooien, maar u weet niet hoe sterk de octrooien zijn. Laat de octrooisterkte onderzoeken om uw investeringsrisico beter te kunnen inschatten.


- De verbeterde versie van uw produkt verkoopt als een tierelier. Uw kwartaal kan niet meer stuk, dacht u. Totdat er gisteren een brief op de mat lag. U maakt inbreuk op het octrooi van een concurrent en ze dreigen met een rechtszaak. Oeps, paniek? Nee, neem contact op zodat wij eerst samen kunnen kijken of deze claim bluf is of terecht.


- U hoeven ze niet te vragen wat het verschil is tussen een octrooi en een patent. Dat is ingewikkelde materie voor juristen waar u zich  liever niet mee bezighoudt. Toch zou u zich zekerder voelen als u er wat meer vanaf wist. Patricia komt graag langs voor een lezing, quiz of presentatie over octrooien en intellectueel eigendom in het algemeen.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Altijd al eens met een Europees octrooigemachtigde willen praten?

    lees meer