Evenementen in Delft

KVK Innovatie Top 100

Van Woensdag 02 februari 2022 14:30 tot Woensdag 02 februari 2022 16:30
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 47

Het online programma ‘Stappen maken met innovatie’ van KVK Innovatie Top 100 staat in het teken van inspiratie en kennisdeling. Energieke sprekers geven je concrete handvatten en tips hoe jij de volgende stap met jouw bedrijf kan zetten. Oud deelnemers van de KVK Innovatie Top 100 delen hun inspirerende verhaal en leert hoe je zelf praktische stappen kunt zetten om te blijven vernieuwen.

Daarnaast legt presentator Harm Edens innovatieve ondernemers in interactieve tafelgesprekken het vuur aan de schenen over onderwerpen als cybersecurity, duurzaamheid, digitalisering en personeel. We sluiten het programma af met de uitreiking van de KVK Impact Award aan de ondernemer die tijdens Corona het roer om heeft gegooid om zo weer klaar te zijn voor de toekomst. Kortom een interessante middag die jij als ondernemer écht niet mag missen!

Meer informatie en aanmelden
Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Delft Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Delft Business Plaza alle ondernemers uit Delft en omgeving een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL