Skip to main content

Blog: Zakendoen met uw buren

Beste ondernemer van Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden,  

Weet u welke dienstverlening uw buren leveren? Winkelt u wel eens buiten onze regiogrenzen? 
Dat is niet nodig, want onze regio biedt alles wat maar gewenst is. Elke kern of doelgroep heeft vaak ook een ondernemersvereniging, gericht op zijn eigen doelstelling en ondernemers, die graag willen zakendoen met hun buren. Deze netwerken willen we met elkaar verbinden. Want door samenwerking vinden we elkaar nog beter. 

Zakendoen met uw buren 
Delft Business Plaza is een regionaal online business platform voor ondernemers die het zakendoen met de buren bevordert. Alleen bedrijven met een KvK-registratie in de gemeente Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden kunnen deelnemen en hebben al een gratis registratie op de website van Delft Business Plaza. Deze registratie is handig maar biedt u slechts uw bedrijfsvermelding met adres op ons platform van ruim 10.000 bedrijven. Wij hopen dat u meer uit het netwerk wilt halen en daarom Partner wilt worden. Dat u zaken wilt doen met uw buren, uw vraag en aanbod wilt delen én ook uw evenementen en workshops bekend wilt maken, zodat u uw onderneming nog meer kunt profileren. Vanaf slechts €4.99 per maand, wordt u PARTNER en heeft u de beschikking over vele extra faciliteiten. 

Wij verwelkomen u graag als PARTNERZoek uw bedrijf op de website www.delftbusinessplaza.nl bij 'alle bedrijven'. U kunt dan makkelijk uw bedrijf activeren. Staat uw bedrijf er niet tussen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij u aangeeft dat u PARTNER wilt worden. U ontvangt dan de nodige informatie.